Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 2 šálky |
olej | 1 šálek |
moučkový cukr | 1 šálek |
mleté ořechy | 1 šálek |
vejce | 3 ks |
nastrouhaná jablka | 2 ks |
skořice | 2 lžičky |
jedlá soda | 1 lžička |
sůl | 1/2 lžičky |
Postup: Dýni rozpůlíme ostrým nožem a lžící vydlabeme semínka. Máslovou dýni je lepší... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Mladé výhonky smrků otrháme nebo odstříhneme. Nesmí být delší jak 5... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a jemně okořeníme tymiánem. Rajčata spaříme,... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...